Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Bestrating

De bestrating vormt een belangrijk onderdeel van iedere tuin. Laat uw tuin bestraten door de vakmensen van Tuinonderhoudsbedrijf Fred de Keiser. Wij zorgen voor een professionele bestrating of herbestrating waarbij wij rekening houden met de uitstraling van de tuin als geheel. Wij bieden een gevarieerd aanbod van sierbestrating en wij adviseren graag welke bestrating het beste bij uw tuin past.

 

Tuin bestraten Leiderdorp

Fred de Keiser verzorgt de bestrating en herbestrating van tuinen in Leiderdorp en omringende plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Wanneer u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u ons bellen op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

Ruime keuze aan sierbestrating

Wij stemmen de sierbestrating altijd af op uw wensen. Fred de Keiser biedt bestrating van diverse materialen; waaronder natuursteen, gebakken stenen en betontegels. Alle soorten bestrating voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Fred de Keiser zorgt voor een professionele aanleg, waarbij wij onder meer rekening houden met de afvoer van hemelwater.

 

Complete tuinaanleg

De bestrating vormt slechts één onderdeel van uw tuin. Fred de Keiser kan ook de rest van uw tuin onder handen nemen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de beplanting, de betimmering van schuttingen en de plaatsing van schuurtjes of blokhutten. Door uw complete tuinaanleg door Fred de Keiser te laten verzorgen, bent uw altijd verzekerd van een mooi samenhangend eindresultaat.

 

Vrijblijvende afspraak

Wanneer u ervoor kiest om uw volledige tuin door Fred de Keiser aan te laten leggen of te renoveren, dan komen wij eerst bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn. Wij adviseren u desgewenst over verschillende soorten sierbestrating en beplanting. Tijdens de eerste afspraak zijn wij meestal in staat om direct een vrijblijvende prijsopgave te maken.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw tuin laten bestraten of de complete tuin onder handen laten nemen? Maak dan direct een afspraak met Fred de Keiser. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button