Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Betegeling

Fred de Keiser verzorgt professionele betegeling en herbetegeling van ieder type tuin. Of u nu een terras met siertegels wilt aanleggen, een natuursteen paadje naar de schuur of een complete oprit: wij maken het allemaal. Een tuin betegelen of herbetegelen is vakwerk. Wij adviseren graag welk type betegeling het beste bij uw tuin past en wij bieden een ruime materiaalkeuze.

 

Tuin betegelen Leiderdorp

Fred de Keiser is hét adres in Leiderdorp en omgeving voor de betegeling van uw tuin. Wij kunnen ook uw tuin betegelen of herbetegelen in omringende plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

Betegeling voor ieder type tuin

De betegeling heeft grote invloed op de sfeer van de tuin. Een terras met natuursteen betegelen geeft een compleet andere uitstraling dan beton- of grindtegels. Bij de aanleg houden wij altijd rekening met het ontwerp van de tuin als geheel en praktische zaken als de afvoer van regenwater. Verder maken wij alleen gebruik van hoge kwaliteit tegels.

 

Voor de complete tuin

Als u uw tuin laat betegelen door Fred de Keiser, kunt u natuurlijk ook meteen de complete buitenruimte onder handen nemen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook de beplanting, de aanleg van het gazon, wij plaatsen schuttingen en wij bouwen schuurtjes. Door de complete tuinaanleg of -renovatie door ons te laten verzorgen, wordt een mooi geheel gecreëerd.

 

Wij komen graag bij u langs

Wilt u uw tuin een complete face-lift geven met mooie betegeling en bijpassende planten? Dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en verschillende opties te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en wij staan u bij met deskundig advies. Ook krijgt u tijdens dit eerste bezoek een vrijblijvende prijsopgave.

 

Direct een offerte aanvragen

Of u nu alleen uw tuin wilt betegelen of ook andere onderdelen van uw tuin onder handen wilt nemen: op onze website kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen met telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. Of stuur een e-mail naar: f.dekeiser@planet.nl.

foto binnentuin leiden 1

 

 

 

 

 

foto binnentuin leiden

Call Now Button