Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Bomen verwijderen

Wilt u een boom verwijderen? Laat dat maar over aan Hoveniersbedrijf Fred de Keiser in Leiderdorp. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van bomen en boomstronken. Wij werken veilig en zorgvuldig. In de meeste gevallen hebben wij geen hoogwerker nodig. Indien gewenst vragen wij alle benodigde vergunningen aan.

 

Leiderdorp en omgeving

Hoveniersbedrijf Fred de Keiser is gevestigd in Leiderdorp. Wij verwijderen echter ook bomen en boomstronken in omringende plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Voor een afspraak kunt u 7 dagen per week bellen met telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Boomstronk verwijderen

Als een boom eenmaal gekapt is, blijft de boomstronk over. U kunt ervoor kiezen om deze in de grond te laten zitten. Soms past boomstronk mooi in de sfeer van de tuin. Als u echter een gazon of betegeling wilt aanleggen op de plek van de boom, dan is het nodig om de boomstronk te verwijderen. Ook om een boomstronk te verwijderen bent u bij Fred de Keiser op het juiste adres.

 

Onderhoud van bomen

In plaats van een boom verwijderen kunt u er ook voor kiezen om deze bij te snoeien. Fred de Keiser maakt gebruik van verschillende snoeitechnieken. Wij kunnen bijvoorbeeld een aantal takken verwijderen waardoor de boom meer zonlicht krijgt of waardoor er meer ruimte onder de boom ontstaat.

 

Compleet onderhoud aan uw tuin

Een boom verwijderen is een grote ingreep in uw tuin. U kunt er dus voor kiezen om tegelijkertijd ook andere werkzaamheden aan uw tuin uit te laten voeren. Fred de Keiser verzorgt complete tuinaanleg en -renovatie. Wij bestraten uw tuin, wij zorgen voor de beplanting en wij plaatsen schuttingen en schuurtjes.

Wanneer u kiest voor een compleet tuinonderhoud, dan komt Fred de Keiser bij u langs om uw plannen te bespreken, uw tuin te bekijken en een plan van aanpak voor te stellen. Tijdens dit bezoek wordt vrijwel altijd direct een geheel vrijblijvende offerte opgemaakt.

 

Afspraak boom verwijderen

U kunt direct een afspraak maken om een boom te verwijderen, al hangt het natuurlijk wel af van de vergunning of de boom daadwerkelijk gekapt kan worden. Fred de Keiser is bereikbaar op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. U kunt ook een e-mail sturen naar: f.dekeiser@planet.nl.

 

9288251_orig

 

 

 

tree-removalA-9602

Call Now Button