Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Schutting plaatsen

Laat uw schutting vervangen of een nieuwe schutting plaatsen door Hoveniersbedrijf Fred de Keiser uit Leiderdorp. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van de schutting. Al onze schuttingen zijn vervaardigd van duurzaam hout. Onze vakmensen zijn in staat om verschillende soorten schuttingen te betimmeren en wij adviseren graag welk type schutting het beste bij uw tuin past.

 

Uw vakman in Leiderdorp

Fred de Keiser vervangt en plaatst nieuwe schuttingen in Leiderdorp en omstreken. Wij zijn ook actief in nabijgelegen plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen.

 

Andere soorten afrastering

Bij Fred de Keiser kunt u niet alleen terecht om een schutting te laten plaatsen of vervangen: wij realiseren ook andere soorten afrasteringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een afrastering van natuurlijke materialen, zoals hagen van coniferen, liguster en wilgenteenmatten. Met een natuurlijke afrastering geeft u uw tuin een extra groene uitstraling. Fred de Keiser plaatst ook gegalvaniseerde betonijzeren hekken, sierhekken en stapelblokken.

 

Een compleet nieuwe tuin

Uw schutting vervangen kunt u combineren met een complete renovatie van uw tuin. Fred de Keiser verzorgt bijvoorbeeld ook de beplanting en de bestrating, wij leggen het gazon of kustgras aan en wij plaatsen tuinverlichting en schuurtjes. Wij leveren alle materialen zelf aan en wij zorgen voor de afvoer van oud materiaal en tuinafval.

 

Afgestemd op uw wensen

Of u nu alleen een schutting laat plaatsen of een complete tuin laat aanleggen: Fred de Keiser gaat altijd uit van uw wensen. Wij luisteren naar uw voorkeuren en wij staan uw bij met deskundig advies. Wij komen graag bij uw langs om de situatie te bekijken. Indien mogelijk maken we meteen een geheel vrijblijvende offerte.

 

Een afspraak inplannen

Voor een afspraak met Hoveniersbedrijf Fred de Keiser kunt u bellen met telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. Of stuur een e-mail naar: f.dekeiser@planet.nl. U kunt ook online een offerte bij ons aanvragen.

 

IMG_1749

 

 

 

P1020942

Call Now Button