Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Tuin aanleg

Voor professionele tuin aanleg bent u bij Hoveniersbedrijf Fred de Keiser op het juiste adres. Een tuin aanleggen is vakwerk. Fred de Keiser realiseert tuinen in iedere mogelijke stijl, afgestemd op uw wensen. Wij kunnen ook een vijver aanleggen en wij verzorgen eveneens de aanleg van een gazon of kustgras. Met Fred de Keiser kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tuin aanleg.

 

Tuin aanleggen Leiderdorp

Fred de Keiser verzorgt tuin aanleg in Leiderdorp en omgeving. Uiteraard kunnen wij ook een tuin, vijver, gazon of kunstgras aanleggen in nabijgelegen plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Wanneer u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u ons bellen op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

U kunt geheel vrijblijvend een eerste afspraak met ons maken. Hierbij komt Fred de Keiser in de avonduren bij u langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden voor de tuin aanleg te bespreken. Uiteraard kunt u tijdens deze afspraak aangeven hoe u uw tuin graag wilt hebben. Fred maakt vervolgens een eerste schets. Wij bieden u in de meeste gevallen direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Kies voor vakmanschap

Wij leggen de tuin zeer nauwkeurig aan op basis van het gemaakte ontwerp. Fred de Keiser heeft jarenlange ervaring als hovenier en uitgebreide kennis van planten en bomen. Wij verzorgen de beplanting, de bemesting van de bodem, de aanleg van het gazon of kunstgras, het aanleggen van vijvers, de bestrating en de betimmering van onder meer schuttingen en schuurtjes.

Wij maken gebruik van professionele gereedschappen en wij zorgen altijd voor een keurige afvoer van oud materiaal en tuinafval.

 

Ook voor tuin onderhoud

Als u uw tuin heeft laten aanleggen, dan wilt u natuurlijk ook dat deze in goede staat blijft. Hiervoor is het van belang om de tuin regelmatig te onderhouden. Fred de Keiser verzorgt periodiek onderhoud om uw tuin in topconditie te houden. Wij bieden tuin onderhoud met oog voor detail.

 

Een afspraak maken

Wilt u direct een eerste vrijblijvende afspraak maken om de aanleg van uw tuin te bespreken? Neem dan contact op met Fred de Keiser. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. U kunt ook een e-mail sturen naar: f.dekeiser@planet.nl.

11

Call Now Button