Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Tuin onderhoud

Met Hoveniersbedrijf Fred de Keiser kiest u voor dé expert in tuin onderhoud in Leiderdorp en omgeving. Met periodiek onderhoud houdt u uw bomen en planten in topconditie en wordt het originele tuinontwerp in stand gehouden. Een tuin onderhouden is vakwerk. Fred de Keiser verzorgt complete tuinverzorging met oog voor detail.

 

Complete tuinverzorging Leiderdorp

Fred de Keiser verzorgt al meer dan 36 jaar tuin onderhoud in Leiderdorp en omgeving. Uiteraard bieden wij ook complete tuinverzorging in omringen plaatsten als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Voor een afspraak of een prijso
pgave kunt u bellen naar telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

Waar we op letten

Bij het onderhouden van uw tuin zorgen wij onder meer voor het gazon, de bloemen, planten, bomen en struiken. Wij snoeien de beplanting en wij houden rekening met de bemesting van de bodem. Na afloop ziet uw tuin er weer keurig verzorgd uit. Wij zorgen eveneens voor de afvoer van het tuinafval.

Fred de Keiser komt graag bij u langs om uw tuin te bekijken en een vrijblijvende prijsopgave te maken.

 

Ook voor tuinaanleg

Naast periodiek onderhoud van tuinen verzorgt Fred de Keiser ook de aanleg en renovatie van uw tuin. Als u uw tuin even goed op de schop wilt doen, bent u bij ons hoveniersbedrijf op het juiste adres. Wij gaan met u om de tafel zitten om gezamenlijk tot een ontwerp te komen.

Op het gebied van tuinaanleg en renovatie verzorgen wij ook de bestrating, afrastering, betimmering, de verlichting en de aanleg van gazons en kunstgras.

 

Waarom kiezen voor Fred de Keiser?

– Vrijblijvende offerte tuin onderhoud
– Vakbekwaam en ervaren hovenier
– Afspraak is afspraak
– 7 dagen per week telefonisch bereikbaar
– Persoonlijk en gedegen tuinadvies
– Complete tuinverzorging met de beste materialen
– Wij bieden garantie op ons werk

 

Maak direct een afspraak

Hoveniersbedrijf Fred de Keiser in Leiderdorp is 7 dagen per week bereikbaar. Als u een afspraak wilt maken voor periodiek onderhoud aan uw tuin kunt u ons bellen op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. Een e-mail sturen kan ook: f.dekeiser@planet.nl. U kunt eveneens online een offerte voor tuin onderhoud aanvragen.

4569270224

Call Now Button