Fred de Keiser
Hoogmadeseweg 54-G • 2351 CT Leiderdorp
071-5312952 / 06-54358602 / f.dekeiser@planet.nl

Tuin renovatie

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Met een tuin renovatie geeft u uw tuin weer een stukje uitstraling. Hoveniersbedrijf Fred de Keiser in Leiderdorp verzorgt professionele tuin verbouwingen voor ieder type tuin. Bij het renoveren van de tuin houden wij waardevolle elementen – zoals mooie bomen en planten – in stand of verplaatsen we deze. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om gezamenlijk een ontwerp te realiseren.

 

Tuin verbouwing Leiderdorp

Hoveniersbedrijf Fred de Keiser is gevestigd in Leiderdorp. Wij verzorgen echter ook tuin renovatie in omringende plaatsen als Leiden, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Oegstgeest. Wanneer u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u ons bellen op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602.

 

Vrijblijvende eerste afspraak

Een groter terras, een mooie vijver, meer bloeiende planten: u heeft zelf waarschijnlijk al een aantal ideeën hoe u uw gerenoveerde tuin wilt zien. Graag bespreken wij uw plannen voor de tuin renovatie tijdens een geheel vrijblijvende eerste afspraak. Fred de Keiser komt bij uw langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Wij maken een eerste schets en een geheel vrijblijvende offerte.

 

Kleine of grote tuin renovatie

Of u nu kiest voor een kleine ingreep of een complete tuin verbouwing, Fred de Keiser staat altij garant voor een prachtig eindresultaat. Met het vervangen of aanvullen van beplanting wordt vaak al een groot verschil gemaakt. Bij het renoveren van uw tuin houden wij desgewenst rekening met kindvriendelijkheid en onderhoudsgemak.

 

Onderhoud van uw tuin

Naast tuin renovatie en tuin aanleg verzorgt Fred de Keiser ook tuin onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in goede staat blijft, door bijvoorbeeld op het juiste moment te snoeien en de bodem voldoende te bemesten. Bij tuin onderhoud nemen wij altijd onze eigen materialen mee en zorgen wij voor een nette afvoer van het tuinafval.

 

Vraag direct een offerte aan

Maak direct een afspraak voor een tuin verbouwing. U kunt online een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn elke dag bereikbaar op telefoonnummer 071 5312952 of 06 54358602. E-mailen kan ook: f.dekeiser@planet.nl.

12 Afrastering erna

Call Now Button